To Three or Not to Three..

 


Ξέρω, ξέρω.. απροσδόκητο να με βλέπετε συνεπή στο ταπεινό αυτό βλογκάκι μου. Είναι αλήθεια, όμως, και θα σας έδινα την άδεια να με τσιμπήσετε να δείτε ότι είμαι αληθινός, αλλά κάποιες είστε τρελές και θα με πονέσετε οπότε μπορείτε απλά να με θαυμάσετε πίσω από τις οθόνες σας. Γεια σας, λοιπόν, γλυκά μου minions, ελπίζω να περάσατε μια όμορφη εβδομάδα. Ξέρω ότι είμαστε κλεισμένοι και είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες, αλλά τουλάχιστον μιας και μεγάλωσε η μέρα.. βασικα αφήστε το.. ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ!

 

 Γκχγκχμ! Θα αναρωτιέστε που θα μπορούσε να αναφέρεται ο τίτλος μας σήμερα και η αλήθεια είναι πως πολλοί θα σκεφτείτε το τρίο επειδή τέτοια πρόστυχα μυαλά είστε.. and I kinda like it! Παρόλα αυτά θα μιλήσουμε για την τριπλέτα μεταξύ της σχέσης μας και του φίλου μας. Juicy right?!

 

 Δε θα σας πω ότι δε θα κοπιάσω να γράψω αντικειμενικά γιατί είναι ένα θέμα το οποίο με κρατάει στην τσίτα σε μεγάλο βαθμό μιας και μεγάλο ποσοστό ανθρώπων δεν μπορεί να βάζει όρια ανάμεσα στη σχέση και τους φίλους του..

 

 Θα το πήγαινα με do και dont για το τι πρέπει να προσέχουμε, αλλά θα μιλήσω πιο.. “γλυκά” να το παραθέσω κι έτσι. Ένα ωραίο πρωινό, λοιπόν, έρχεται η κολλητή και σου γνωρίζει το αγόρι της. Επιτέλους η χαρά σου να μάθεις ποιος έχει πάρει τα μυαλά της οπότε μπαίνεις σε διαδικασία σκαναρίσματος από πάνω μέχρι κάτω. (Το μάτι σου είναι το νέο εξελιγμένο μοντέλο “σκάνερ 2021” που συμπεριλαμβάνει ικανότητα όρασης πεθεράς που κοιτάει τη νέα νύφη που της παρουσίασε ο γιος και μάτι πωλήτριας σούπερ μάρκετ που σε κοιτάει εξονυχιστικά μέσα στην ψυχή σου επειδή της χάλασες την ηρεμία καθώς μάσαγε την τσίχλα στο ταμείο της). Τον εγκρίνεις οπότε, προχωράμε στο επόμενο στάδιο.

 - Αργότερα θα ακολουθήσουν συμβουλές για την ερωτοχτυπημένη φίλη που επιδεικτικά αγνοεί τους φίλους της, ευχαριστώ –

 Υπάρχουν διάφορες περιπτώσεις για το πως μπορεί να συνεχιστεί η σχέση αυτή όπως παράδειγμα Νο 1: Η κολλητή ξεκινάει να φέρνει το αγόρι της συνέχεια μαζί σας και εσένα να σου τη δίνει επειδή δε βρίσκεται χρόνο οι δυό σας. Παραδειγμα Νο2: ίδιο σενάριο με τη διαφορά ότι μπορεί να σου ριχτεί.. ΔΙΟΤΙ ΜΗ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ! Παράδειγμα Νο3: ίδιο σενάριο πάλι, με τη διαφορά ότι θα κάνετε τόση παρέα και μεταξύ σας που.. ή θα πεις στην πλάκα ντροπιαστικά πράγματα για τη φίλη σου όπου εκείνος δε θα έπρεπε να γνωρίζει ή θα ξεπεράσετε τα όρια και θα ξεκινήσετε να νιώθετε φίλοι μεταξύ σας και κάπως έτσι γίνονται τρεις σε μία σχέση. Παράδειγμα Νο4: η κολλητή αρχίζει να σε παρατάει και να μην μπορεί να θέσει σωστά τη μοιρασιά με αποτέλεσμα εσύ να είσαι ένα ξεχασμένο ον που κάποτε το ονόμαζε κολλητή και τώρα δεν έχεις με ποιον να μοιραστείς τα προβλήματα σου. Σίγουρα θα μπορούσα να βγάλω πολλή οργή και να αναφέρω κι άλλα εκατοντάδες παραδείγματα, αλλά είμαι σίγουρος πως καταλάβατε σε τι αναφερόμαστε.

 

 Οδηγίες για την ερωτευμένη κολλητή/κολλητό.

 ΠΑΨΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΗ ΧΑΡΑ! Έχει καταντήσει αρκετά γελοίο οι άνθρωποι που έχουν περάσει τόσα πράγματα μαζί να μπαίνουν στη διαδικασία να σκέφτονται τόσο ύπουλα για τον κολλητό τους όταν μπαίνουν σε σχέση. Καμιά φορά το τρίτο άτομο όταν είναι εξωτερικός παρατηρητής βλέπει πράγματα που εσύ χάπατο, από την τύφλα του έρωτα βλέπεις παντού πεταλούδες (ΞΕΡΝΑΩ)και δεν μπορείς να τα δεις. Οπότε σαν πρώτη καλή συμβουλή, μάθε να ακούς. Δεύτερον ονειροπαρμένη μου ψυχή, θέσε τα όρια σου, δε θες σε καμία των περιπτώσεων, εσύ να χωρίσεις και ο γκόμενος σου μετά να βγαίνει για φιλικούς καφέδες με την κολλητή σου, δε χωράνε Σουηδίες εδώ, το θεωρώ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ! Επόμενο, μοίρασε τους χρόνους σου, οι φίλοι μένουν, οι έρωτες όχι. Δεν υπάρχει πιο συχνό φαινόμενο από αυτό. Σίγουρα θα αφιερώσεις περισσότερο χρόνο, στην αρχή τουλάχιστον στη σχέση σου, αλλά στην τελική κι οι κολλητοί σου περιμένουν να πιεις μια μπύρα μαζί τους. Μην ξεχνάς έχουν και αυτοί νέα, έχουν κι αυτοί προβλήματα που θέλουν να πουν στον κολλητό τους.

 

 Φτάνοντας στο τέλος κλείνω το σημερινό θέμα με μισή καρδιά διότι δε θέλω να πλατιάζω κι από την άλλη λες ότι δεν φτάνει να πεις τόσα λίγα για ένα τέτοιο θέμα, όμως την ουσία την έχετε καταλάβει. Οι φίλοι μας είναι η οικογένεια που εμείς επιλέξαμε να έχουμε και καθώς μεγαλώνουμε η σχέση μας μπορεί να είναι η οικογένεια που θέλουμε να δημιουργήσουμε. Αλλά πως θα φτιάξουμε μια νέα οικογένεια χωρίς να έχουμε πάρει τα σωστά θεμέλια από την ήδη υπάρχουσα; Σε κάθε μέλλουσα Πέγκυ Καρρά, εύχομαι να ακούει τη φίλη της και τον φίλο της. Ανυπομονώ να ακούσω τι έχετε τραβήξει εσείς από τους δικούς σας ερωτοχτυπημένους φίλους.

Until next time,

Kisses & hugs minions!

xxx


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις