Το απαγορευμένο είναι πάντα πιο γλυκό!


 «Έλα Σούλα είναι εδώ ο δικός σου κι από ό,τι βλέπω είναι και με καλή παρέα».
 Σε 5,4,3,2,1.. ΜΠΟΥΜ! Relationship is over..

 Ας σας καλώς ορίσω, λοιπόν, γλυκά μου minions στο Παρασκευιάτικο blog και να σας πω πως αυτή τη φορά πήρα τη γνώμη σας στο Instagram για το τι θα θέλατε να γράψω. Πραγματικά η φόρμα πήρε φωτιά με τα θέματα σχέσεων και για να είμαι ειλικρινής.. το χάρηκα και λίγο. Όμως, είναι κάτι για το οποίο καίγεστε και η αλήθεια είναι ότι έχει τρεις πλευρές. Δύσκολο θέμα, αλλά πολύ καυτό και καθημερινό –ακόμα και τώρα στις καραντινάτες μέρες-. Παράνομη ή απαγορευμένη σχέση. Η αλήθεια είναι πως αυτό το θέμα πρέπει να το πιάσω από την γενική πλευρά του, από την πλευρά του απατημένου, από την πλευρά εκείνου που απάτησε και την πλευρά του τρίτου ατόμου.

 Μερικές ιστορίες αγάπης δεν είναι επικές νουβέλες, αλλά μικρές ιστορίες. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως η αγάπη που βγάζουν είναι λιγότερη από των άλλων. Έτσι συμβαίνει και με τις παράνομες σχέσεις. Είναι πικάντικες, ποτέ δε διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα και το αποτέλεσμα είναι είτε να φανερωθεί και να τελειώσει ή να τελειώσει πριν καν φανερωθεί. Όμως τι είναι αυτό που μας τραβάει τόσο στο παράνομο; Γιατί πάντα να υπάρχει ένα καταραμένο δελεαστικό μήλο στον ήσυχο κήπο της Εδέμ μας; Συμβαίνει συχνά να θέλουμε πράγματα που δεν μπορούμε να έχουμε. Αυτό γίνεται και με τα ζευγαράκια. Ίσως να έχεις την τέλεια σχέση, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει χώρος για φρέσκο αίμα. Εκεί είναι που πρέπει να θέσεις τα δικά σου όρια και να καταφέρεις να αναλογιστείς τις δικές σου ανάγκες. Χρειάζεται να φιληθείς με την αδερφή του κολλητού σου; Το αγόρι της κολλητής σου είναι το μοναδικό αγόρι που σου τραβάει τον ενδιαφέρον; Ο πρώην του κολλητού σου είναι το άλλο σου μισό και δεν αντέχεις να ξεκολλήσεις; Άγραφοι κανόνες, κάποιοι γελοίοι και κάποιοι όχι, είναι αυτοί που καθορίζουν μια σχέση παράνομη και ως άνθρωποι έχουμε μια αστείρευτη μανία να τους καταπατάμε.

 Τώρα, οι παίχτες είναι τρεις αλλάζουν οι καταστάσεις κάθε φορά αν θα είναι αδερφός, πρώην ή το αγόρι της κολλητής. Οι παρακάτω παίχτες ανταποκρίνονται σε δεδομένα σχέσης διαλέγεις και παίρνεις.

Παίχτης νούμερο 1: ο απατημένος. Δύναμη 10.  Είναι το άτομο που ουσιαστικά δεν φταίει σε τίποτα. Το άτομο που του συμπαραστεκόμαστε όλοι. Το άτομο που συνήθως θα κατηγορήσει το τρίτο άτομο και όχι τον άνθρωπο του. Είναι το άτομο με ατέρμονη βλακεία που είναι καιρός να ξυπνήσει και να καταλάβει πως δεν θεωρούμε τίποτα δεδομένο γύρω μας και πρέπει να κάνουμε πάντα πράγματα για να κινήσουμε το ενδιαφέρον του ανθρώπου μας ώστε να μην ξενοκοιτάξει. Βέβαια, αν ο άλλος είναι έτσι από τη φύση του, συγγνώμη γλυκιά μου ζόλα, αλλά ήρθε ο καιρός να ξεστραβωθείς.

Παίχτης νούμερο 2: ο μπαγάσας. Δύναμη 40. Είναι το άτομο που έκανε την κουτσουκέλα του και πραγματικά δεν ξέρει αν πρέπει να διαλέξει την Κική ή την Κοκό. Την Κική την αγαπά μα του αρέσει κι η Κοκό. Αν είσαι με αυτόν τον παίχτη δεν ξέρω αν πρέπει να σε βρίσω ή να δείξω θαυμασμό που καταφέρνεις και κουμαντάρεις μια τέτοια υπόθεση. Εντάξει όσο ανέντιμο κι αν είναι αυτό που κάνει ο μπαγασάκος δεν ξέρουμε αν το προκάλεσε το άλλο άτομο μέσα στη σχέση ή αν αυτό που νιώθει για το νέο αυτό άτομο είναι τόσο δυνατό που δεν μπορεί να το κοντρολάρει. Δεν το δικαιολογώ σαν πράξη αλλά μου αρέσει να δίνω πάντα ελαφρυντικά.

Παίχτης νούμερο 3: η πεταλούδα. Δύναμη 70. Είναι το άτομο που δάγκωσε τη λαμαρίνα με το άτομο που έχει σχέση. Δημιουργεί κυριολεκτικά το φαινόμενο της πεταλούδας μιας και με ένα φιλί μπορεί να διαλύσει στη συνέχεια μια ολόκληρη σχέση. Ουσιαστικά είναι ο παίχτης με τη μεγαλύτερη δύναμη. Δεν φταίει σε κάτι, αν ο άλλος δεν ήθελε θα μπορούσε να πάρει τα μούτρα του και να πάει αλλού. Θα μου πεις 7 δις στον κόσμο αυτόν βρήκες. ΝΑΙ ΜΩΡΗ ΑΥΤΟΝ ΒΡΗΚΕ! Διότι στα 7 δις πιάνουμε και τους εσκιμώους και να πας να τα φτιάξεις εσύ με αυτούς αν θες. Να το πάμε πιο ειδικά με δεδομένα Ελλάδας. Λοιπόν, 11 εκατομμύρια σε όλη της την έκταση. Ζεις Αθήνα; Ζεις Κέρκυρα; Πάμε Κέρκυρα. 11 εκ. μείον 102 χιλιάδες ίσον 10.898.000 άτομα εκτός. Σε αυτά τα 102 τα μισά θα είναι το αντίθετο φύλο από αυτά που θες άρα 51 χιλιάδες. Σε αυτά τα 51 ένα ποσοστό θα είναι μεγάλοι, μικροί, χαζοί, καθόλου ίδιο γούστο με εσένα, σε κάποιους δε θα αρέσεις κιόλας, κάποιοι δεν αρέσουν σε εσένα.. πόσοι έμειναν; Κανένας! Ρίχνεις τα στάνταρς κατά 50% και ξέρεις πόσους βρίσκεις; Δύο κι αν ο ένας μένει στου διαόλου το κέρατο ο άλλος θα έχει σχέση. Και κάπως έτσι κούκλα μου βρέθηκε η πεταλουδίτσα να σου πάρει τον άντρα.

 Ηρεμώ, λοιπόν, κι επανέρχομαι στο θέμα μας. Όπως βλέπετε οι παίχτες δεν έχουν και τρελή δύναμη διότι δεν είναι αγνή και αμοιβαία αγάπη που ο κάθε παίχτης θα είχε δύναμη 100, αλλά η ιστορία που θα σας διηγηθούν τα γλυκά μας καθαρματάκια ίσως να ξεπερνά τη δική σας απλή αγάπη. Διότι είναι ένα τεστ.. θα έκανε ο σύντροφος σας τα πράγματα και τις κινήσεις που θα έκανε κανείς παράνομα για εσάς; Η γλυκάδα του παράνομου δε θα ξεθωριάσει ποτέ. Η ζωή επίσης θα ήταν απελπιστικά βαρετή, αν δεν γινόντουσαν τέτοιες ίντριγκες μες στη ζωή κι αν είστε από αυτούς που θέλουν την ήρεμη ζωή πραγματικά λυπάμαι που δεν μπορείτε να ζήσετε το μεγαλείο που σας έχει δοθεί. Δεν θέλω να πάρω θέση και να δείξω υπέρ των παράνομων ζευγαριών, απλά κι αυτά μες στη ζωή είναι. Από την άλλη ποιος δεν έχει και μια δική του ιστορία να μας πει ζόλες μου; Περιμένω με ανυπομονησία να ακούσω..

Until next time,
Kisses & hugs.
xxx

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις