Έχει χαθεί ο έρωτας;



 Τραβήξτε κουρτίνες, φτιάξτε το πρωινό σας ή όσοι ακόμα πηγαίνετε στις δουλειές σας, πλύνετε τη μούρη σας, πιείτε μια γουλιά καφέ και ξεκινάμε.. Καλημέρα στα πανέμορφα minions μου, τι κάνουμε μετά από τόσο καιρό; Όπως καταλαβαίνετε το να σταθώ στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με τον ιό θα καταντήσει μονότονο, αλλά σαν προειδοποίηση, να προσέχετε και να φροντίζετε πέρα από τον εαυτό σας και τους γύρω σας. Πλένουμε χεράκια και αυτό το τονίζω ώστε να γίνεται και σε ένα γενικό πλαίσιο εκτός ιού.

 Ας πάμε λοιπόν γλυκές μα παράλληλα τσουχτερές μου γκοργκονζόλες στο θέμα μας.. Υπάρχει, λέτε,  αυτό το φτερωτό σκατομωρό που πετάει ανεξέλεγκτα βέλη και κάνει τους μαγκλς να ερωτεύονται; Από την άλλη ποιος του έδωσε την άδεια να μας τα ρίχνει έτσι στο ξεκάρφωτο; Και ο έρωτας  τι είναι και γιατί του δίνουμε τόση αξία; Κι αν τον παρομοιάζουμε με την αδελφή ψυχή μας τότε εγώ γιατί νιώθω ότι οι φίλοι μου, ο καθένας από αυτούς είναι αδελφές ψυχές μου; Μπορεί κανείς για τον έρωτα να κάνει θυσίες; Έρωτας και αγάπη είναι το ίδιο; Αν η αγάπη νικάει τα πάντα (πράγμα που γλυκά μου minions σίγουρα δεν το πιστεύω), μπορεί και ο έρωτας;

 Μην κουράζετε το μυαλουδάκι σας με αυτά τα ερωτήματα ήταν απλά για να κάνω πιο πικάντικο το άρθρο..  Ας πάμε παρακάτω λοιπόν γλυκά μου. Λένε πως ο έρωτας ούτως ή άλλως κάποια στιγμή σβήνει..αυτό θα είναι σε ένα μήνα, δύο, τρία χρόνια μια δεκαετία, αλλά παρόλα αυτά σβήνει και παραμένει η αγάπη ή (το λάθος που μερικοί  μπερδεύουν με την αγάπη..)  η συνήθεια. Σήμερα όμως μιλάμε γι’ αυτό το περίεργο, χαζό, παιχνιδιάρικο, ανεξέλεγκτο, κάποιες φορές κεραυνοβόλο.. έρωτα. Μαζί με αυτόν όμως θέλω να συμπεριλάβουμε τις τρελές πράξεις που προκύπτουν από τον έρωτα και αυτό είναι που τον κάνει να ξεχωρίζει τόσο μέσα στα τόσα συναισθήματα. Γιατί, όμως,  ο εγκέφαλος μας μπαίνει σε λειτουργία πτήσης και παίρνει τα ηνία αυτός; Ή μάλλον sorry, αυτό το ερώτημα έπρεπε να το αναρωτηθούμε πριν χρόνια. Μιας και πιστεύω ότι κάποιος σκότωσε το μπόμπιρα με τα φτερά ή πως κάποιος μας στέρησε τη μοναδική - όπως το αποκαλούν μαγεία - που υπήρχε πάνω στη Γη και δεν τον βλέπουμε πια.. ήηη η τρέλα και οι επακόλουθες πράξεις του δεν είναι τόσο μεγάλες και αξιοθαύμαστες όπως ήταν κάποτε. 

 Και προφανώς θα σταθώ στο τρίτο και ρεαλιστικό σκέλος.. Έχω παρατηρήσει - και πραγματικά εύχομαι να κάνω λάθος – πως οι άνθρωποι σταμάτησαν να φοβούνται να δείχνουν για ποιον νοιάζονται. Με ποιον έχει κολλήσει το κεφάλι τους, για ποιον ξενυχτάνε τα βράδια πάνω από ένα τηλέφωνο με μια χαζή χαμογελαστή έκφραση στο πρόσωπό τους, και έχουν πάει στην επόμενη, χειρότερη φάση που είναι η αδιαφορία. Έχουν θέσει προτεραιότητες στον εαυτό τους όπως οι δουλειές τους, τα οικονομικά τους, το απλό καθημερινό (αν προκύψει) σεξ, το σούπερ μάρκετ, τη ρουτίνα.. Δεν εκτιμούν κι έχουν ξεχάσει πλέον την αξία του να δείξεις πραγματικό ενδιαφέρον για τον άλλον. Σας ρωτάω γλυκές μου ζόλες, πότε πιάσατε κάποιον στα χέρια σας ή σας έπιασε αυτός στα δικά του και λιώσατε σε αυτά; Πότε ξεράσατε τελευταία φορά πεταλούδες ή το σημαντικότερο πότε κάνατε μια τρέλα ή έκαναν για εσάς μια κίνηση που σας έχει καρφωθεί στο κεφάλι και γελάτε όταν σκέφτεστε τον άλλον;

 Σίγουρα υπάρχουν ένα-δύο περιπτώσεις, αλλά δεν αρκούν στα τόσα δις ανθρώπων και ψυχών που κυκλοφορούν πάνω σε αυτό τον πλανήτη.. Σαν συμβουλή; Τολμήστε να επαναφέρετε τη μαγεία στη ζωή σας γιατί στο κάτω κάτω και απένταροι να μείνετε θα είναι το τελευταίο τέλειο πράγμα που θα μας έχει απομείνει. Αλλά ωστόσο το να ερωτευθείτε και να κάνετε τρελά πράγματα για τον άλλον δεν σημαίνει ότι σταματάμε να αγαπάμε τον εαυτό μας και πάντα πάνω από όλα να έχουμε χαρακτήρα. Η δική σου προσωπικότητα Jenny_A  είναι αυτή που θα σκαλίσει τον εγκέφαλο του Sexboy32 και ο δικός σου χαρακτήρας που θα τον πλανέψει.. Όσο για εσάς μικρά και άτακτα minions θα περιμένω να μου πείτε για την μεγαλύτερη τρέλα που έχετε κάνει για τον/την lover..
Until next time,
Kisses and hugs
xxx

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις