Ready. Set.. GO!

 Καλό μήνα Μίνιονς!

 Λοιπόν, είμαστε πάλι στο τέλος μιας Κυριακής και συγκεκριμένα σε μια φάση "Smonday", δηλαδή η λήξη της Κυριακής και η αρχή για το άγχος της Δευτέρας. Θέλω όμως να μου είστε αραχτοί και κουλ γιατί είναι καλοκαίρι και μπήκαμε και επίσημα στον Ιούλιο, ο οποίος είναι ο αγαπημένος μου μήνας του καλοκαιριού. Είναι γεμάτος πάρτυ, δουλειά, αλλά και διακοπές, φίλους, χαρές, πανηγύρια κλπ. 

 Όπως πάντα κάθε αρχή του μήνα κάθομαι και αναπολώ τι έχω κάνει σε αυτό το διάστημα και τα προηγούμενα χρόνια. Είναι στιγμές που μαζεύεις και πραγματικά θες να τις ξαναζήσεις έστω και λίγο. Να είσαι με τους παιδικούς σου φίλους στο πανηγύρι της γειτονιάς σου και να τρως σουβλάκια. Να παίζετε, να τρέχετε.. Να μην δουλεύεις να μην έχεις άγχη και υποχρεώσεις και να κλαμπάρεις μέχρι το πρωί χωρίς να αγχώνεσαι ότι από αύριο γυρνάς στη δουλειά. Αλλά ακόμα κι όταν ξεκινήσουν αυτά να είσαι με τους φίλους σου και τον άνθρωπο σου να του γκρινιάζεις για το πως σε ενοχλούν οι αγκαλιές το καλοκαίρι με τον ιδρώτα και την κωλοζέστη.

 Η αλήθεια είναι πως κάθε φορά λέμε "άντε να περάσει κι αυτό!" αγνοώντας ότι έτσι αφήνουμε κομμάτια της ζωής μας να περάσουν σε fast forward και να μην ζήσουμε τη στιγμή. Όπως επίσης το "σιγά θα το κάνω αύριο" ή το "μικρός είσαι έχεις χρόνο μπροστά σου".. Όχι γλυκά μου μίνιονς, δυστυχώς δεν έχουμε τον τόσο άπλετο χρόνο και αφήνουμε καταστάσεις και πράγματα στην τύχη τους ή καμιά φορά να μας παίρνουν από κάτω και να αναλωνόμαστε σε αυτά. Εννοείται πως χρειάζεσαι και λίγο χρόνο να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου και να φορτίσεις την καρδία και το μυαλό σου, όμως, μετά από αυτό είσαι ξανά έτοιμος για να σταθείς και πάλι στα πόδια σου καλύτερα κι από πριν. Ο Ιούλιος, λοιπόν, για μένα είναι ένας μήνας που μου δίνει απεριόριστη ενέργεια (μαζί με αυτήν πάνε και τα νεύρα οπότε watch out!) και με βοηθάει να αφήσω και πάλι τον εαυτό μου να αφεθεί. 

 Κανόνας! Αφού είσαι σίγουρος πως πέταξες ό,τι σε "έτρωγε" είσαι έτοιμος να συνεχίσεις και πάλι τη ζωή σου, με τις εκπλήξεις που σου επιφυλάσσει, έχοντας πλέον μαζέψει και πάλι τις δυνάμεις σου. Οι εκπλήξεις μέσα στη ρουτίνα της ζωής σου είναι σαν το συνδυασμό φρούτων σε ένα χυμό. Κάθε φρούτο μόνο του αποτελεί τη δική του μοναδική γεύση. Ο συνδυασμός τους όμως έχει δύο αποτελέσματα. Πρώτον μπορεί να είναι άγευστος οπότε τον πετάς στο νεροχύτη ή να είναι ο πιο απολαυστικός και δροσιστικός συνδυασμός!

 Έχει μπει για τα καλά καλοκαίρι και το μόνο που σου μένει είναι να κάνεις χαρούμενο τον εαυτό σου! Η μαλακία είναι πως κάθε φορά που ξεκινάω να σας λέω κάτι καταλήγει σε κοινωνικό μήνυμα και ψυχολογική υποστήριξη. Δεν τη χρειάζεστε ωστόσο γιατί όλοι κάνουμε τις επιλογές μας. Καλές ή κακές με αυτές πορευόμαστε απλά είναι καλό να αντιλαμβανόμαστε τις κακές και να ξεμπλέκουμε από αυτές. 

*Κακές επιλογές θεωρούνται αυτές που δεν σου προκαλούν ενθουσιασμό, έρωτα, αγάπη. Σε έχουν σε ένα μουντό ρυθμό ζωής και απλά συμβιβάζεσαι γιατί φοβάσαι μην πέσεις σε κάτι χειρότερο. Που αυτό το χειρότερο μπορεί να σε κάνει να έχεις ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!

 Καληνύχτα μίνιονς!
Until next time,
kisses & hugs!
xxx♥

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις