Γεια σου Καλοκαιράκι ♥



Γεια σας μίνιονς και γεια!

 Σήμερα που λέτε, είχα μια συζήτηση με την κολλητή μου και μιλήσαμε λίγο για τις ζωές μας σε ένα γενικό πλαίσιο.. Έχεις κάτσει να αναρωτηθείς πόση ενέργεια μπορεί να σου τρώει μια συνήθεια, ένας άνθρωπος ή μια κατάσταση.. Σίγουρα έχεις κάτσει να συζητήσεις με έναν φίλο σου για θέματα τα οποία σε απασχολούν και κάθε φορά βγάζεις και κάτι καινούριο στη φόρα. Όμως είναι πράγματα στα οποία αναλώνεσαι και σε ρουφάνε. Καταλήξαμε λοιπόν, στο ότι περάσαμε ένα χειμώνα τελείως λάθος από αυτό που θα θέλαμε. Αφεθήκαμε σε πρόσωπα και ρουτίνες που μόνο καλό δε μας έκαναν.. Κι έτσι αποφασίσαμε να βάλουμε μια τελεία και να το πάρουμε όλο από την αρχή. Το δεύτερο «γεια» λοιπόν πάει στην νέα αρχή! Κι ένα μεγάλο ΑΝΤΙΟ σε ότι σάπιο σε έτρωγε.

 Γεια στις καινούριες σου συνήθειες και αντίο στην λάθος γραμμένη από τη μοίρα ρουτίνα. Είναι σημαντικό να στέκεσαι και πάλι με μεγάλη αυτοπεποίθηση στα πόδια σου. Δεν περιμένεις τίποτα από κανέναν και καθορίζεις εσύ το πως θα περάσεις καλά. Επανέρχεσαι και -Παναγία μου!- σου έχει λείψει το χαμόγελο. Το πραγματικό χαμόγελο κι όχι το προσωπείο που συνήθιζες να βάζεις κάθε φορά όταν ξυπνούσες.

  ΑΝΤΙΟ στα κενά άτομα που γνώρισες και χαιρέτα τις καινούριες γνωριμίες που θα κάνεις. Άτομα στη ζωή σου, σου ρουφάνε άπειρη ενέργεια κι ευτυχώς πριν να είναι πολύ αργά το καταλαβαίνεις. Άτομα που γύρισαν στις παλιές χαλασμένες καβάτζες τους. Που παράτησαν τα πιστεύω τους και την προσωπικότητα τους μόνο και μόνο για να συμπληρώσουν τα κενά. Στέκεσαι εδώ με έναν καινούριο αέρα και απολαμβάνεις τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου και αυτούς που θα σου φέρουν κι άλλη χαρά στη ζωή σου. Που θα σε κάνουν να κλάψεις, αλλά μόνο από συγκίνηση και γέλιο.

 Γεια στους νέους έρωτες που ήρθαν να σου γεμίσουν το στομάχι με πεταλούδες. Που θα στεναχωρηθείς σε κάθε τσακωμό και θα γελάσεις με όλη σου την καρδιά σε κάθε χαρά! ΑΝΤΙΟ στους ξεθωριασμένους και πεθαμένους έρωτες. Τους πένθησες και προχωράς. Η ζωή δε θα κάτσει να σε περιμένει! Χαμογέλα και απόλαυσε κάθε τι καινούριο!

 ΑΝΤΙΟ στην γκρίνια, στη μιζέρια και στην πίκρα και ΓΕΙΑ στον καινούριο σου εαυτό. Τον ευχάριστο, τον ευδιάθετο, το γεμάτο ευεξία εαυτό. Είσαι πλέον με το χαμόγελο που σου αξίζει. Δεν σου λέω ότι θα ζήσεις σε μια φούσκα που όλα είναι ρόδινα, αλλά μάλλον πρέπει να μάθεις πως α διαχειρίζεσαι κάποιες καταστάσεις να μην σε παίρνουν πια και τόσο από κάτω.

 Καλώς ή κακώς κάποια πράγματα πρέπει να τα συζητάς. Πρέπει να τα μοιράζεσαι και να συνδέεσαι με τους ανθρώπους που έχεις επιλέξει να είναι στη ζωή σου. Είναι εκεί σε ακούνε και σου δείχνουν πως καμιά φορά κάνουμε το λάθος να προσκολλάμε σε τοξικές καταστάσεις. Καμιά φορά χρειάζεται να ταρακουνηθείς πολύ δυνατά για να ξυπνήσεις και να φύγεις από καταστάσεις που σε φοβίζουν και σε ρίχνουν, Όμως, μια μέρα ξυπνάς, στέκεσαι στα πόδια σου και πετάς τα προσωπεία στον κάδο. Είσαι αληθινός και μοναδικός και να μην το ξεχνάς ποτέ αυτό. Γεια, λοιπόν, στον αυθεντικό μας εαυτό.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!♥

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις