Think Less!


 Η φάση είναι κανείς δε μας καταλαβαίνει και κανείς δε θα μας καταλάβει ποτέ. Καμιά φορά πιστεύουν ότι σαν εξωτερικοί παρατηρητές οι φίλοι μας, οι γνωστοί μας κλπ θα δουν πιο καθαρά μια κατάσταση. Το θέμα όμως, μίνιος, είναι να μπορούν να έρθουν στη θέση σου. Στην τελική είναι κουραστικό να κάνεις πάντα αυτό που πρέπει. Πότε ένιωσες τελευταία φορά ελεύθερος για μια σου πράξη χωρίς να κάτσεις να τη σκεφτείς; Δεν σου λέω να φέρεσαι μονίμως αλλοπρόσαλλα, αλλά μια φορά κάνε κάτι χωρίς να το σκεφτείς. Όπως όταν είσαι ερωτευμένος και δεν ξέρεις τι κάνεις αλλά κάνεις μόνο αυτό που επιθυμείς;.. ε αυτό! (για όσους δεν ξέρουν τι σημαίνει έρωτας σκεφτείτε πώς κάνετε όταν υπάρχει μπροστά σας ένας μπουφές με πίτσα, μπέργκερ, σάντουιτς, σουβλάκια και για τους βίγκαν σαλάτες).

 Μπήκα απότομα αγαπημένα μου μίνιονς, αλλά ήθελα να το βγάλω από μέσα μου. Τι μου κάνετε; Λοιπόν ακούστε!

 Κανόνας #Νο3 :
Η υπερβολική σκέψη σε φέρνει στα όρια τρέλας. Με το να υπεραναλύεις από 5-6 φορές τα πράγματα το μόνο που καταφέρνεις είναι να έχεις ενδοιασμούς ακόμα και για το όνομα σου.

 Ας είμαστε ρεαλιστές, όταν κάποιος έρθει για να σου ταράξει τα νερά με το έτσι θέλω θα στα ταράξει. Είναι νερά, ταράζονται και με το παραμικρό *φου* που θα τους κάνουμε. Το θέμα είναι αν θα τα ηρεμήσεις ή οι σκέψεις σου θα τα μετατρέψουν σε τρικυμία.. Δυστυχώς, εσύ είσαι αυτός που θα αποφασίσει και λέω δυστυχώς γιατί  δεν ξέρεις ποια επιλογή θα κάνεις. Το να προκληθεί μια τρικυμία δεν είναι απαραίτητα κακό. Με το να τα ηρεμήσεις δε σημαίνει πάντα ότι όλα είναι καλά αντίστοιχα. Μπορεί να περνάς μια χλιαρή ζωή και ταράζοντας τα νερά σου.. γίνεται κάπως πικάντικη!

 Εντάξει κάποιοι είστε ξενέρωτοι από κούνια, με εσάς δεν ασχολούμαι, μου ρίχνετε την ψυχολογία και μου σπάτε τα νεύρα οπότε μακριά. Αλλά είναι και κάποιοι που απλά διστάζουν. Ε εσάς ας πούμε σας συμπαθώ κάπως , θέλετε να κάνετε κάτι με τη ζωή σας, μία κίνηση απλά είστε χέστες και χρειάζεστε ένα κίνητρο. Και τέλος, υπάρχουν και αυτοί που σου μοιράζουν τόση χαρά με τις κινήσεις τους.. με τις σωστές κινήσεις τους! Τώρα αυτά τα αναφέρω γιατί είναι βαθμίδες σκέψεων κι όπως καταλαβαίνετε, ο χέστης είναι αυτός που έχει περάσει από 40 κύματα.. διεργασίας και προετοιμασίας σκέψης. Και τι κατάφεραν; ΤΙΠΟΤΑ!

 Δεν ξέρω αν το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι να τολμάτε.. μμ όχι όχι αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι είναι καλό να ακολουθείτε τα ένστικτά σας και να σκέφτεστε με μέτρο. Βέβαια, ντάξει τώρα είμαι και σε μια φάση που μου τη δίνετε και όλοι, αλλά θα φάω κι όλα καλά.

Until next time,
take care minions!
xxx♥

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις