Τρελό Σαββατόβραδο - "ΓΟΥΡΟΥΝΙΑΣΜΑ"


Τρελό Σαββατόβραδο για άλλη μια βδομάδα. Είναι αυτό που περιμένεις να έρθει το Σουκού σου για να βγεις και να ξεδώσεις και με το που φτάνεις σπίτι σου, το Σάββατο, μετά τη δουλειά δεν παίρνεις τον κώλο σου από τον καναπέ με τίποτα! ΝΑΙ. Θα επιστρέψω στις φάσεις δεν-ξέρω-τι-σημαίνει-κούραση απλά κάποια άλλη στιγμή.

 Το θέμα βρε μίνιονς είναι, το λεγόμενο αυτό “ΓΟΥΡΟΥΝΙΑΣΜΑ”! Ό,τι πιο μαγικό στον πλανήτη Γη. Κοακόλες δεξιά κι αριστερά, Cheetos δρακουλίνια, πακοτίνια, πιτσίνια, πατατάκια μπάρμπεκιου και πίτσες ολ οβερ γιου! Καλά εντάξει τα μισά είπα.. Απλά θες και την σειρά σου ή την ταινιούλα σου απέναντι σου.. Και μάλλον τους φίλους γύρω σου.. ή και κάποιο άλλο πρόσωπο! Το θέμα είναι πως ωραίο το να κάθεσαι σπίτι, ωραίο και το να βγαίνεις να ξεδίνεις, αλλά με ποιον θες να τα περνάς όλα αυτά;

 Συνήθως λένε ζητάς αυτό που δεν έχεις –όχι σόρρυ αυτό το λένε για αυτές που έχουν μπούκλες και θέλουν ίσια μαλλιά και το ανάποδο-. Αυτό που συνήθως λένε είναι πως όταν περιμένεις κάτι δε θα γίνει ποτέ, παρά μόνο όταν σου έχει φύγει τελείως από το μυαλό σου. Και για αυτό το λόγο γουρουνιάζουμε, για να πνίξουμε τον πόνο μας.

 Γι’ αυτό όσοι τα πίνετε σήμερα να τα πιείτε και για εμάς που χουχουλιάζουμε στον καναπέ μας αγκαλιά με τον σκύλο μας και τρώγοντας σαβούρες!

Smooch & hugs!
xoxo♥

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις