Καρδιά Περιβόλι...


 Αχ! Η στιγμή που βαριανασαίνεις και ξεφυσάς τόσο δυνατά για να αποβάλλεις όλη την αρνητική ενέργεια που έχεις αποθηκεύσει μέσα σου! Πάμε όλοι μαζί να εισπνεύσουμε βαθιά σαν να ρουφάμε ένα λαμπερό λευκό φως.. και να εκπνεύσουμε ένα βρώμικο μαύρο! 

 Όχι, δε μου αρκεί. Μια βαθιά ανάσα, ένας αναστεναγμός δε μου έλυσε τα προβλήματά μου.. Και τι καθορίζουμε ως πρόβλημα; Είναι σημαντικό ή παλιμπαιδίστικο το πρόβλημά σου; Εδώ γύρω μας πεθαίνουν άνθρωποι και εσένα σε νοιάζει το δικό σου πρόβλημα (σκέφτονται πολλοί..). Η πιο λάθος αντίληψη για να θέσει κανείς ένα πρόβλημα. Έχεις τον πόνο σου και τον καημό σου και θα σκέφτεσαι ότι εντάξει αφού πέθανε κάποιος το δικό μου πρόβλημα δε θεωρείται πρόβλημα. Αν πεινάς, αν τρελαίνεσαι με το μέλλον σου και το τι θα κάνεις στη ζωή σου δε θεωρείται πρόβλημα.. 

 Έξαλλος! Ηρεμώ. Η αλήθεια είναι πως καμιά φορά περιμένουμε από τη ζωή να μας τα φέρει όπως ακριβώς θέλουμε. Το θέμα είναι ότι ποτέ δεν τα φέρνει, ποτέ! Πρέπει να κουραστείς για όλα. Φυσικά αυτό δεν ισχύει για όλους τους ανθρώπους. Έχουν έρθει σε αυτό τον κόσμο και οι καλοπερασάκιδες, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Δεν είναι άδικο σε μερικούς ανθρώπους να ΜΑΣ συμβαίνουν όλα. Να χάνουμε τον μπούσουλα και να μην ξέρουμε που παν' τα τέσσερα; Βεβαίως και είναι, αλλά ποιος νοιάζεται; Ποιος ξέρει και καταλαβαίνει τι σταυρό κουβαλάς εσύ, καλύτερα από τον ίδιο σου τον εαυτό; Κανένας δεν είναι εσύ, κι αυτή είναι η δύναμη σου! Φαίνεται σαν να θέλω να περάσω ένα μήνυμα δύναμης στους ανθρώπους, αλλά πραγματικά έχω νευριάσει και ψυχοπλακωθεί και στεναχωρηθεί κι απελπιστεί με τα τόσα άγχη που μπορεί να προβάλλει η ζωή συνέχεια μπροστά σου που ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΚΑΣΕ ΣΤΑΜΑΤΑ κι απλά συνεχίζει να σε τρυπάει με στιλέτα. Μπορεί η ζωή, όμως minion, να είναι σκληρή, αλλά είσαι κι εσύ! 
 
 Οπότε σκοπός μας είναι να προσπεράσουμε και να ξεπεράσουμε και να στείλουμε στο γέρο το διάολο όλα μας τα προβλήματα. Δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε ένα καινούριο κεφάλαιο στη ζωή μας, αν διαβάζουμε ξανά και ξανά το προηγούμενο. Είναι ένα μουντό και στριμμένο άρθρο, αλλά θέλω πραγματικά εσύ που θα το διαβάσεις να περάσεις έστω και λίγο όμορφα και να ξεχαστείς από τα προβλήματά σου. Τώρα θα μου πεις πως αφού μόνο γι' αυτά μιλάς. Μία είναι η λύση.. Χακούνα ματάτα! 

Until next time,
kisses & hugs
xxx♥

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις