Burst!

 Λοιπόν με έχετε κουράσει έτσι;! Έχετε αποφασίσει πλανήτες να κουράζετε τους Λέοντες (και τα άλλα ζώδια φυσικά) ακόμα καλά καλά δεν μπήκε το 2017;! Ως γνήσιο λιονταράκι έχω να σας πω ότι βρίσκομαι σε μια ταραχώδης γαλήνη. ΟΟΟΟΟ ΤΙ ΕΙΠΕΕΕΕ;!;!;! 

 Θα σας πω ευθύς αμέσως τι εννοώ. Δεν σου λείπει κάτι, έχεις τα απαραίτητα στοιχεία για να διατηρήσεις μια εσωτερική ηρεμία και να τα πηγαίνεις καλά με τον εαυτό σου. Ο Μ Ω Σ κάτι άγνωστο σε τρώει. Αν δεν σε τρώει το δημιουργείς εσύ στον εαυτό σου. Εκεί που θέλω να καταλήξω με ερώτηση είναι στο ότι δε μας αρέσει η ηρεμία και έχουμε όρεξη να ταράξουμε ή να μας ταράξουν λίγο τα νερά ήήή όντως κάτι μας ταλαιπωρεί ψυχικά/εγκφαλικά και δεν το γνωρίζουμε.. ήήή το γνωρίζουμε και δε θέλουμε να το παραδεχτούμε ούτε στον ίδιο μας τον εαυτό; Ό,τι και να είναι ξεσπάστε. Ο καλύτερος τρόπος είναι το κλάμα ή η δυνατή μουσική (ή να σπάσεις όλο το σερβίτσιο αλλά ας το παίξουμε ειρηνοποιοί). Εσείς μπορεί να έχετε άλλο τρόπο, αλλά να ξεσπάτε. Όσο δεν το βγάζετε από μέσα σας τόσο περισσότερο τρέφεται η μαύρη τρύπα ρουφώντας τη χαρά σας.

 Ζηλεύω με τη καλή έννοια πάντα τον κόσμο που πραγματικά έχει μπει σε μια γλυκιά ρουτίνα. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να έχει πάντα αρνητική σημασία η έννοια ρουτίνα. Δε θα θέλατε οι χουχουλιάριδες να είστε με τον άνθρωπο σας καθημερινά και οι άλλοι οι η-πραγματικη-ευτυχια-πηγαζει-απο-μεσα-μας να είστε με ένα βιβλίο και το καφεδάκι σας ανενόχλητοι από τα προβλήματα του περίγυρου; 

 Λοιπόν, αναγνώστες μου, δε θα τα πάμε καλά.. Έχετε ξεκινήσει και κλείνεστε στους εαυτούς σας. Θέλω δυναμισμό και να ξεκινήσετε κάνα γυμναστήριο γιατί έχετε γίνει μπιφτεκάκια με πόδια και το καλοκαίρι περιμένει στην επόμενη γωνία! Και αν πρέπει να βρείτε ένα κίνητρο για το επόμενο τολμηρό σας βήμα μη διστάσετε να το βρείτε. Ξέρω τη μεγαλύτερη δύναμη για τα βήματα της ζωής μας την παράγουμε εμείς οι ίδιοι. Όμως δίπλα σου έχεις το κινητό χαζούλη, πάρε τον κολλητό σου ή την κολλητή σου και απλά κούνησε κωλαράκι από το ένα σπίτι στο άλλο και λιώστε στις πίτσες. 

 Αν ζητάω κάτι από τη ζωή Λιτσάκι, Άση μου και Λεφάκη, είναι να πείτε στους πλανήτες να γίνουν λίγο καλοί με το ζωδιακό κύκλο. Ευχαριστώ. Φιλάκια πολλά minions!
Until next time,
have fun!
xxx

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις