Got your ducks in a row?


 Ο πατέρας σου κόβει ξύλα για το χειμώνα, μες στο κατακαλόκαιρο. Ο δήμος κάθε μέρα θα βρίσκει αφορμή να σου σπάει τα νεύρα όπως για παράδειγμα να φέρει γεωτρύπανα να φτιάξει τους δρόμους. Η μάνα σου, είναι η κλασική Ελληνίδα μάνα που θα σου γεμίσει το κινητό με κλήσεις και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έχεις ξυπνήσει από τις 7:30π.μ., έχεις πιεί δύο καφέδες και ακόμα κουτουλάς από τοίχο σε τοίχο για να ανοίξει το μάτι σου. Τώρα θα μου πείτε, αυτή τη στιγμή βρήκες να γράψεις για το blog σου; Ε, λοιπόν, ναι! 

 Γιατί; Γιατί δεν ξέρω αν το έχετε νιώσει, αλλά όταν όλα μπαίνουν σε μια σειρά βρίσκεστε σε μια αρμονία και για να μην γίνομαι απόλυτος, όταν ξεκινούν και μπαίνουν σε μια σειρά. Εγώ σας το είπα ότι μέσα Ιουλίου τον Λέοντα θα τον ζηλεύει ολόκληρος ο ζωδιακός κύκλος. Όποιος δε με άκουσε ας τα λουστεί τώρα! Συνεχίζω, minions.. Όταν αρχίζεις το ταξίδι της ομαλής ροής δημιουργείς μια μεγαλύτερη εσωτερική δύναμη. Έχεις θέσει κάποια στάνταρ, έχεις τοποθετήσει με κόπο κάποια πράγματα στη σωστή σειρά και σιγά σιγά γίνεσαι κυρίαρχος του εαυτού σου. Οκ, τα νεύρα αδημονούν να σε μαρκάρουν σε καμιά γωνία πως και πως πάλι, αλλά πλέον είσαι πιο έτοιμος και σίγουρος για να τα αντιμετωπίσεις. 

 Είμαι βέβαιος πως περίμενες το καλοκαίρι σου να φτιάξει και να πάρει μία διαφορετική ρότα, όμως εσύ είσαι αυτός που πρέπει να το κάνει αυτό. Ναι, δε λεω, θα υπάρξουν στιγμές που ο καναπές σου είναι ο καλύτερος σου συντροφος και το κινητό ο κολλητός σου, αλλά θα πλήξεις κι από αυτό και θα σηκωθείς από μόνος σου να διορθώσεις την κατάσταση.

 Δες τι μπορείς να κάνεις από μόνος σου, βάλε προτεραιότητες και ξεκίνα το δικό σου ταξίδι! Ωχ Παναζία μου! Σε ταξιδιωτικό blog το μετέτρεψα. Άντε θα σας βγάλω ένα sequel να σας πω εντυπώσεις για το πως είναι ο κόσμος της αρμονίας και της γαλήνης. Αλλά αρχικά πρέπει να φθάσω κι εγώ εκεί! 
Until then,
enjoy your summer
minions! xxx

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις