Hashtag Changes



 Γιατί μιλήστε ειλικρινά, σε ποιον δεν αρέσουν οι αλλαγές;
Καλές κακές οι αλλαγές μας αρέσουν κι ας μην το παραδεχόμαστε. Μας ξεκολλάνε από αυτή την απαίσια ρουτίνα που και το άλλο σου μισό να έχεις βρει και τις ατελείωτες κοκτεϊλάρες σου να πίνεις με την κολλητή σου, αν δεν ξεκουνηθείς από την καθημερινότητα, ΒΑΡΙΕΣΑΙ! Άρα με ποιούς τρόπους ξεφεύγεις από την καθημερινότητα; Αυτό το ξέρεις εσύ καλύτερα από τον καθένα όμως είμαι κι εγώ εδώ για να σου δώσω το κάτι τις μου.

Μιας και είμαι ένα blog που θα ασχοληθεί δίνοντάς σας συμβουλές ένας Θεός ξέρει πότε, ας ξεκινήσουμε με την ενδυμασία και τα αξεσουάρ. Είναι γεγονός πως ακόμα και ο πιο οικονομικά στριμωγμένος θα θελήσει να ανανεώσει την καρνταρόμπα του. Από το πιο απλό φουλάρι μέχρι την πιο ακριβή τσάντα (που θα έχει κάνει τις ατέρμονες προσπάθειες να χώσει ένα δύερω στο γουρουνάκι που έχει για κουμπαρά). Όμως και η ανανέωση αυτή από τη στιγμή που θα είναι μια σπατάλη χρημάτων και αν είσαι φοιτητής βλέπω να έρχεται η διαχειρίστρια να σου αφήνει ειδοποιητήρια, καλό θα ήταν να έχεις γούστο πάνω σε αυτό που θα κάνεις ή θα αγοράσεις. Παραδείγματος χάρη θες να κάνεις ένα σκουλαρήκι. Φρόντισε να κάνεις εκεί που εσένα σου πάει ή σου αρέσει. Άσε τους άλλους να λένε. Πάντα θα λένε. Και για το γελόιο (ναι ο τόνος στο όμικρον) blog μου θα πούνε, αλλά εσύ θα κάνεις αυτό που σου αρέσει. Βέβαια να μη το παίζω και τόσο κουλ άμα είσαι αστείος θα γελάσω. Άμα δε μ'αρέσει θα στο πω. Εσύ είναι το θέμα να μην το βάλεις κάτω. Λοιπόν υπεραναλύσαμε ένα θέμα και κακώς.
 Ξεκουνήσου και κάνε τα αντίθετα από αυτά που θες. Κάθεσαι σπίτι, βγες έξω. Είσαι εξωστρεφής κλείσου με τους φίλους σε ένα σπίτι και καείτε με ό,τι ιδέα σας κατέβει.
 Αλλά επειδή όπως σου είπα εσύ ξέρεις καλύτερα από τον καθένα τι θες να κάνεις, ακόμα και ένα ακριβό ταξίδι, κάνε το, μάζεψε λεφτά και πραγματοποίησέ το!
 Μην ξεχνάς πως ακόμα κι οι παραπάνω ώρες στη σχολή που θα προστεθούν στο επόμενο εξάμηνο σου, είναι κι αυτό μια αλλαγή. Δε θα έχεις τον ίδιο ελεύθερο χρόνο, αλλά θα αλλάξεις το πρόγραμμά σου και θα κοιτάξεις να κάνεις φίλους στη σχολή γιατί πολύ μοναχικό λύκο σε βλέπω.
 Λοιπόν αυτά τα ΠΕΡΟΧΑ πράγματα είχα να πω. Αν σε πάρει ο ύπνος καθώς διαβάζεις την έκθεση εδώ, δες το κι αυτό σαν αλλαγή. Περισσότερη ξεκούραση!

Σχόλια

  1. Χαχαχα σ'αγαπω!ειναι σαν να τα ακουω να τα λες!ναι δικιο εχεις θα αρχισω να κανω αλλαγες για αυτο παρακαλω εσενα Μιχαλη Μαυριδη να γραφεις πιο συχνα για να μπορω να διαβαζω και να ξεφευγω απο τη ρουτινα!η επομενη αλλαγη ειναι σε κανα 20ημερο να δω αυτον τον μπλογκερ απο κοντα για προσωπικες συμβουλες!❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπαίνουμε πλεον σε μία συστηματική ανάρτηση θεμάτων. Να είσαι σε ετοιμότητα. xoxo♥

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις